Wie zijn wij

PEAK pensioenservices is in 2012 opgericht als samenwerkingsverband tussen het assurantie-intermediair en Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs.
 
PEAK pensioenservices richt zich specifiek op de advisering en het beheer van pensioenregelingen waarop de WFT vergunning   'Pensioenverzekeringen' van toepassing is. De werkgeversrelaties zijn bij PEAK geintroduceerd door het intermediair dat is aangesloten bij PEAK pensioenservices.  De werkzaamheden voor PEAK pensioenservices worden verricht door de adviseurs en medewerkers van Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs.  Meer informatie over Buiting & Hurkmans is te vinden op www.pensioenadviseurs.nl.
 
Het intermediair dat kiest voor een lidmaatschap van PEAK behoudt de adviesrol bij werkgeversrelaties op het terrein van inkomens- en schadeverzekeringen. Samen met de pensioenadviseurs van PEAK behartigt het intermediair de belangen van de werkgever. Een goede wisselwerking tussen het intermediair en PEAK is essentieel. Het is belangrijk dat zowel PEAK als het intermediair een goede signaalfunctie vervult richting werkgever zodat de werkgever het gevoel heeft dat alles goed geregeld is.
 
 

Wilt u meer informatie?

Stuur ons een mail info@peakpensioenservices.nl
of bel (0493) 44 10 15 voor
een afspraak.