Werkgevers

PEAK adviseert uitsluitend in pensioenen. Pensioenadvies is een vak, en het is ons vak. We werken volledig transparant en onafhankelijk van welke verzekeraar, pensioenfonds en pensioenuitvoeringsorganisatie dan ook. Dat is in úw voordeel. Een ander voordeel: wij kunnen u als werkgever ‘het geregel’ volledig uit handen nemen. Dankzij specialistische kennis, zijn onze adviseurs in staat een begrijpelijk verhaal over pensioenen te verzorgen. En dat is zeker in het voordeel van uw medewerkers.

 

Pensioenadvies

 

U wilt een goed pensioen voor uw medewerkers. Maar u wilt óók de kosten beheersbaar houden. Die balans vraagt om de specialistische kennis van een pensioenadviseur. Iemand die voor u de beste oplossing kiest uit het grote aanbod van pensioenuitvoerders. Of die uw huidige pensioenregeling kritisch tegen het licht houdt.

 

Werkgevers schakelen PEAK in voor:
 

• Selectie en opstart van een nieuwe pensioenregeling
• Beoordeling en vergelijking van de bestaande pensioenregeling en verzekeringscontracten
• Introductie van de pensioenregeling bij medewerkers
• Pensioenadvies bij fusies of overnames
• Begeleiding goedkeuringstraject richting de OR
• Integratie van meerdere pensioenregelingen binnen uw bedrijf
• Verplichtstellingsvraagstukken inzake bedrijfstakpensioenfondsen

 

Pensioenadministraties

 

Foutloos, volledig, efficiënt
De basis van een goede pensioenregeling is een goede pensioenadministratie. Met de bijbehorende financiële premie-administratie is dit vaak  tijdrovend en een bron van ergernis voor veel werkgevers. PEAK administreert uw pensioencontracten tot in de puntjes en kan desgewenst, als belangenbehartiger namens u, naar uw verzekeraar optreden. Uiteraard beschikken wij over alle vereiste vergunningen in het kader van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT).

 

 

 

Werkgever Contactformulier

Werkgever Contactformulier

Wilt u meer informatie?

Stuur ons een mail info@peakpensioenservices.nl
of bel (0493) 44 10 15 voor
een afspraak.